Henny Rouwhorst-Arends — lokaal0 reactie(s) — ma 25 oktober 2021, 19:56

Het Rode Kruis afdeling Harderwijk, Ermelo en Putten biedt een cursus EHBO aan baby’s en kinderen

HARDERWIJK – Tijdens deze kinder EHBO-cursus oefen je alle EHBO-vaardigheden die nodig zijn voor eerste hulp aan kinderen en baby’s. Ook reanimeren en het gebruik van een AED komen in deze cursus aan bod. Je leert hoe je een kind in veiligheid brengt, de toestand beoordeelt en de hulpdiensten alarmeert.

Onder begeleiding van een gecertificeerde Rode Kruis instructeur leer je eerste hulp te verlenen aan een kind met: verslikking, verstikking of verdrinking, letsel aan het bewegingsapparaat, nek- en wervelletsel en hoofdletsel, vreemd voorwerp in neus en oor, verloren/afgebroken tand, koorts en koortsstuipen, circulatiestilstand, bewusteloosheid, bloeding, huidwond, brandwond, COPD, vergiftiging, neusbloeding, vuiltje in het oog, tand door de lip, vinger tussen de deur en ernstige allergie.

Bij goed gevolg ontvang je na afloop van de cursus een Wet IKK goedgekeurd Rode Kruis EHBO-certificaat. Het certificaat is twee jaar geldig en te verlengen door een herhalingscursus te volgen. Na afloop van de cursus krijg je als naslagwerk het cursusboek EHBO aan baby’s en kinderen.

Locatie: Kazerne voor Brandweer en Rode Kruis, Maltezerlaan 3 te Harderwijk.

De cursus vindt plaats op 3 woensdagavonden en duurt van 19 – 22 uur. Op 1 december start de eerstvolgende cursus. Door de grote belangstelling geven we ook een cursus op een zaterdag, n.l. 27 november.

Voor informatie over de EHBO-cursus en eventuele aanmelding kunt u contact opnemen met tel. 06-81271740 of [email protected] Aanmelden kan via deze link.  Daarna bekijk opties en Harderwijk invullen. Lukt dit niet, dan graag een mail sturen.

Het maximale aantal deelnemers voor een cursus is 12 personen.

Ook verzorgen we cursussen Reanimatie en AED, aanmelden via deze link https://shop.rodekruis.nl/ehbo-cursus-reanimatie-aed Daarna bekijk opties en Harderwijk invullen en herhalingslessen Reanimatie en AED via deze link. Daarna bekijk opties en Harderwijk invullen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons