Redactie overig 2 reactie(s) ma 15 mei 2023, 14:41

Grote vuurwerkvondst bij woning aan de Stationslaan in Harderwijk; omgeving afgezet

HARDERWIJK – Bij een woning aan de Stationslaan in Harderwijk is een grote vuurwerkvondst gedaan. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt omdat de situatie ‘gevaarlijk’ is aldus de politie.

Rond de klok van half een werden de brandweer, ambulance en explosieven opruimingsdienst gealarmeerd nadat agenten bij een woning stuitte op een grote hoeveelheid ‘zwaar’ vuurwerk. Mede door de gevaarzetting werd er opgeschaald.

De omgeving is afgezet. Medewerkers van de explosieven opruimingsdienst van defensie onderzoeken het zware vuurwerk en maken in overleg met de officieren van diensten, van de verschillende disciplines een plan van aanpak.

Een ambulance staat stand-by in de straat. Ook de brandweer is uit voorzorg ter plaatse mocht er iets mis gaan.

Hoe de politie op het vuurwerk stuitte is niet bekend. Een woordvoerder van de politie Oost Nederland kon daar maandagmiddag nog niets over melden. Deze hoopt later in de middag met meer informatie te komen.

Deel dit artikel

Reacties

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.