Logo 112Harderwijk

Redactie misdaad 0 reactie(s) di 11 juli 2023, 21:30

Gewonde bij steekpartij in Nunspeet; verdachte aangehouden

NUNSPEET – Bij een steekpartij aan de Prins Mauritserf in Nunspeet is een gewonde gevallen. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. 

Rond 19.30 uur kwam er een 112 melding binnen dat er een geweldsincident plaats had gevonden voor een woning. Een man zou daarbij hebben gestoken met een mes. Ook zou er zijn geslagen met een honkbal knuppel.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Ook meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter werd halverwege retour gestuurd. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Een verdachte werd door agenten direct ingerekend. Hij is overgebracht naar het politiebureau. 

Dat er een geweldsincident heeft plaatsgevonden is wel te zien. Bij de woning is een ruit vernield en de bebloede honkbalknuppel staat rechtop in een container. 

De politie heeft een deel van het complex en parkeerplaats afgezet met linten. De forensische opsporing komt ter plaatse voor onderzoek. 

Locatie

112 Melding

19:34:26 11-07-23 Steekincident Prins Mauritserf Nunspeet 399270 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.