Logo 112Harderwijk

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 03 maart 2023, 12:34

Fietser in Putten botst hard tegen zijkant van kerende auto

Laatst bijgewerkt: vrijdag 3 mrt 2023 om 16:41 uur

PUTTEN – Een fietser is vrijdagochtend gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een auto op de Nijkerkerstraat in Putten. De fietser is nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel.

Het ongeluk gebeurde rond 11.45 uur nadat een automobilist vanaf de Nijkerkerstraat achteruit reed om te keren zag hij daarbij de fietser, een man op een e-bike over het hoofd zag. De fietser botste vol tegen de zijkant van de auto en kwam hard ten val. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde man. Hij werd nagekeken door het ambulancepersoneel. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Zowel de auto als fiets liepen bij het ongeluk enige schade op. Agenten hebben verklaringen opgenomen van de betrokkenen en van getuigen.

112 Putten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Putten lees je in onze categorie 112 Nieuws Putten. Alle 112 alarmeringen uit Putten kan je live volgen via 112 meldingen Putten.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.