Logo 112Harderwijk

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 06 november 2023, 21:04

Fietser en een scooterrijder betrokken bij aanrijding op fietspad in Harderwijk

HARDERWIJK – Op de Westermeenweg in Harderwijk heeft zich vanavond een ongeluk voorgedaan waarbij een fietser en een scooterrijder betrokken waren. Het incident vond plaats op het fietspad langs de Westermeenweg en resulteerde in letsel voor een van de betrokkenen.

De gewonde persoon werd onmiddellijk per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor medische behandeling. Het is onbekend of de gewonde op de fiets of op de scooter zat.

De impact van de aanrijding was aanzienlijk; de voorvork van de fiets brak in twee stukken als gevolg van de harde botsing.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

112 Melding

20:28:29 06-11-23 Aanrijding letsel Westermeenweg Harderwijk 701281 Politie Gelderland Noord Oost

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.