Logo 112Harderwijk

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) ma 03 april 2023, 20:15

Deel uw mening over honden in Harderwijk en Hierden

HARDERWIJK – Gemeente Harderwijk vindt dat iedereen, met en zonder hond, plezierig moet kunnen wonen in Harderwijk en Hierden. Laat ons weten of u wel of geen overlast ervaart. Bijvoorbeeld van hondenpoep of loslopende honden.

Vul de vragenlijst in

Hondenbeleid in Harderwijk

Sinds november 2022 is er een nieuw hondenbeleid. In dit beleid is rekening gehouden met de ideeën en meningen van hondenbezitters en niet-hondenbezitters. Over 2 jaar beoordelen we of het nieuwe beleid werkt. Wordt er dan voldoende opgeruimd? En zijn er minder klachten? Dan wordt de hondenbelasting mogelijk verlaagd of afgeschaft. Dit doen we onder andere op basis van meerdere vragenlijsten de komende jaren. Dit is de eerste vragenlijst.

Regels voor hondenbezitters

In Harderwijk moeten hondenbezitters de poep van hun hond opruimen in de bebouwde kom. Alleen in losloopgebieden en hondenrennen mag de poep blijven liggen. Honden mogen loslopen in rennen en aangewezen losloopgebieden. Op alle andere plekken is de hond aangelijnd. Kijk voor meer informatie op de pagina hondenbeleid.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.