Logo 112Harderwijk

Redactie overig 0 reactie(s) do 23 maart 2023, 12:22

Brandweer helpt verzwakt paard weer overeind in het buitengebied van Putten

Laatst bijgewerkt: donderdag 23 mrt 2023 om 18:36 uur

PUTTEN – In een weiland aan de Tolweg in het buitengebied van Putten is de brandweer van Voorthuizen ter plaatse geweest voor een verzwakte Tinker.

De brandweer kreeg om 10:23 uur de 112melding van “dier in problemen”. In het weiland werd donderdagochtend door de eigenaresse de Tinker verzwakt aangetroffen waarna de alarmbellen afgingen. Toen de dierenarts ter plekke was heeft met geprobeerd het paard recht op te trekken wat niet lukte, hierdoor is de assistentie van de brandweer gevraagd. Met behulp van lage drukslangen van de brandweer heeft men het paard recht op weten te trekken.

Toen de Tinker eenmaal recht op stond ging het na omstandigheden goed met haar.

Locatie

112 Melding

10:23:28 23-03-23 P 2 BON-102 Dier in problemen Tolweg Putten 071441 Blusgroep spoed Voorthuizen Brandweer Barneveld GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.