Redactie brand 0 reactie(s) wo 28 december 2022, 20:33

Brand in schuur achter woning in Putten, gasfles veilig gesteld en afgekoeld

Laatst bijgewerkt: woensdag 20:33 uur
PUTTEN – In een schuur achter een woning aan de Esdoornlaan in Putten heeft woensdagavond een brand gewoed. Bij de brand kwam flinke rookontwikkeling vrij.

De brand brak omstreeks 19.10 uur uit in de schuur. Bij aankomst van de brandweer bleek er niemand aanwezig te zijn waarna zij via de achterzijde via een steeg bij de schuur kwamen. Bij de brand waren meerdere knallen hoorbaar. De brandweer heeft 1 gasfles uit de schuur weten te halen en deze te koelen.

De schade aan de schuur is fors. Ondanks dat de schuur aansluitend zit aan de woning lijkt deze geen schade te hebben opgelopen.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

19:13:49 28-12-22 P 1 BON-01 BR bijgebouw (keet/hok/schuurtje) Esdoornlaan Putten 062141 Brandweer Putten (Bevelvoerder) NoordenOostGelderland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.