Logo 112Harderwijk

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 15 maart 2023, 3:35

Bestelbus botst achterop speedboot op de A28 bij Nijkerk

NIJKERK – Op de A28 bij Nijkerk is vannacht een bestelbus achterop een aanhanger geladen met een speedboot gebotst. Eén persoon raakte hierbij gewond. Het ongeluk gebeurde rond 23:30 uur op de A28 tussen Nijkerk en Amersfoort.

De bestelbus botste door onbekende oorzaak op de trailer met speedboot. De rechterrijstook lag na de aanrijding vol brokstukken.

Er zou 1 persoon gewond zijn geraakt bij het ongeluk, wat de verwondingen zijn is onbekend.

De VOA ( Verkeers Ongevallen Analyse) doet onderzoek naar de exacte oorzaak. Vanwege het onderzoek werd de rechterrijstook in de richting van Amersfoort afgesloten.

112 Nijkerk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Nijkerk lees je in onze categorie 112 Nieuws Nijkerk. Alle 112 alarmeringen uit Nijkerk kan je live volgen via 112 meldingen Nijkerk.

Locatie

112 Melding

23:32:01 14-03-23 Aanrijding letsel A28 Li 35,6 Nijkerk Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.