Logo 112Harderwijk

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 05 november 2023, 19:09

Beschonken bestuurder belandt met auto in de sloot, inzittenden ongedeerd

ZEEWOLDE – Op de Nulderpad in Zeewolde is een bestuurder in plaats links af te slaan rechtdoor de sloot ingereden met zijn auto. De bestuurder is daarbij niet gewond geraakt. Hij heeft een blaastest moeten doen en bleek te veel alcohol genuttigd te hebben.

Het voertuig heeft eerst een verkeersbord geramd en is daarna gelanceerd over een berg zand en in een sloot tot stilstand gekomen.

In de auto zaten meerdere personen. Iedereen is nagekeken in de ambulance maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

112 Zeewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Zeewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeewolde. Alle 112 alarmeringen uit Zeewolde kan je live volgen via 112 meldingen Zeewolde.

112 Melding

18:06:55 05-11-23 P 1 BMD-02 HV weg letsel (Auto) PKP Nulderpad Zeewolde 254091 254531 Brandweer Flevoland (Zeewolde) (Vrijwilligers ploeg 2)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.