Logo 112Harderwijk

Henny Rouwhorst-Arends regio 0 reactie(s) za 06 augustus 2022, 17:26

Bent u op zoek naar een cursus Uitgebreide EHBO of Reanimatie, incl. AED bediening?

HARDERWIJK – Een ongelukje zit in een klein hoekje. Thuis, op het werk of zomaar op straat. Het kan zomaar gebeuren, een heleboel mensen zijn van goede wil maar vaak ontbreekt de kennis om adequaat te handelen. Juist een goede eerste hulpverlening kan een wereld van verschil maken voor het slachtoffer en erger voorkomen. En daar draait het om bij EHBO.

De cursus uitgebreide EHBO vindt weer plaats vanaf 14 september 2022. Gedurende 8 lesavonden van 2 1/2 uur worden diverse ongevallen besproken en leert u op de juiste manier te handelen. De minimumleeftijd om deel te nemen is 16 jaar. Informatie en aanmelden kan via deze link en een klik op bekijk opties en Harderwijk.

De cursus wordt afgesloten met een Rode Kruis European First Aid certificaat. Dit certificaat is twee jaar geldig. Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten van een EHBO cursus geheel of gedeeltelijk.

Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen, is het raadzaam herhalingslessen te volgen. Tijdens deze lessen worden onderwerpen herhaald en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener te zijn.

De herhalingsles uitgebreide EHBO vindt weer plaats op zaterdag 12 november. Informatie en aanmelden kan via deze link en een klik op bekijk opties en Harderwijk.

De cursussen en herhalingslessen Reanimatie en AED vinden iedere maand plaats op afwisselende avonden. Informatie en aanmelden kan via deze link en een klik op bekijk opties en Harderwijk.

Alle cursussen worden gegeven in een veilige omgeving in de Kazerne voor Brandweer en Rode Kruis, Maltezerlaan 3 te Harderwijk. We volgen het brancheprotocol en alle geldende coronaregels.

Lukt het aanmelden niet of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met tel. 0341 414 649 of [email protected]

Met een geldig EHBO diploma kunt u vrijwilliger Evenementenhulp worden. Er is een grote vraag voor hulpverlening in Harderwijk Ermelo Putten. Dus zijn er altijd nieuwe vrijwilligers nodig. Belangstelling? Bel 06-81271740 of stuur een bericht naar [email protected]

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.