Logo 112Harderwijk

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 16 mei 2023, 2:54

Automobilist wijkt uit voor overstekend wild en botst tegen boom

EPE / NUNSPEET – Je probeert een aanrijding met wild te voorkomen door uit te wijken en voor je het weet botst je tegen een boom. Het over kwam een automobilist in Epe afgelopen nacht. Bij het ongeluk raakte drie mensen gewond. Zij zijn allen overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 01.45 uur reed de auto met daarin de drie inzittenden, over de Soerelseweg (N795) bij Epe in de richting van Nunspeet. De bestuurder schrok van een overstekend wild dier dat plotseling uit de berm kwam lopen, om een aanrijding te voorkomen week de bestuurder uit maar botste vervolgens tegen een boom. De drie inzittenden van de auto, raakten bij de aanrijding gewond. De hulpdiensten waaronder twee ambulances waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonden. Zij zijn ter plekke nagekeken en behandeld waarna zij uiteindelijk zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Om wat voor dier de bestuurder moest uitwijken is niet bekend. De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept.

Gedurende de inzet van de hulpdiensten en bergingswerkzaamheden was een deel van de weg afgesloten. Het verkeer werd door agenten langs het ongeluk geleid.

112 Epe

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Epe lees je in onze categorie 112 Nieuws Epe. Alle 112 alarmeringen uit Epe kan je live volgen via 112 meldingen Epe.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.