Logo 112Harderwijk

Redactie overig 0 reactie(s) za 29 juli 2023, 1:43

Automobilist neemt de benen na botsing met grote kei in Vierhouten

VIERHOUTEN – De bestuurder van een Mercedes heeft afgelopen nacht in Vierhouten de benen genomen nadat deze tegen een grote kei was aangereden die in de berm langs de weg lag. De Mercedes raakte door het ongeluk zwaar beschadigd.

Rond middernacht kregen de hulpdiensten een 112 melding binnen dat er een ongeluk was gebeurd op de kruising Ganzeakkers met de Nunspeterweg in Vierhouten. Een automobilist reed met zijn Mercedes over de Nunspeterweg toen deze van de weg raakte en tegen een grote kei botste rechts in de berm. De auto belandde vervolgens een stuk verderop met forse schade. Omwonenden die de klap hoorden belden 112. Brandweer, politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst troffen de hulpdiensten echter niemand aan bij het voertuig.

De bestuurder bleek de benen te hebben genomen. Op basis van het kenteken probeert de politie te achterhalen wie er achter het stuur zat.

De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept. De gemeente is in kennis gesteld voor de schade aan het straat meubilair.

Locatie

112 Melding

23:52:27 28-07-23 Aanrijding letsel Ganzenakkers Nunspeterweg Vierhouten 443755 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.