Logo 112Harderwijk

Redactie brand 0 reactie(s) zo 26 februari 2023, 16:26

Automobilist in Nunspeet krijgt de schrik van zijn leven als zijn auto plotseling in brand vliegt

NUNSPEET – Een automobilist kreeg zondagmiddag in Nunspeet de schrik van zijn leven toen zijn auto plotseling begon te roken en niet veel later de vlammen onder de motorkap vandaan kwamen.

Rond 15.45 uur reed de bestuurder met zijn auto over de Elburgerweg in Nunspeet toen hij rookontwikkeling onder zijn motorkap vandaan zag komen. Toen hij zijn auto aan de zijkant van de weg parkeerde sloegen de vlammen al onder de motorkap vandaan. De bestuurder wist zichzelf op tijd in veiligheid te brengen en het alarmnummer te bellen.

De toegesnelde brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle maar konden niet voorkomen dat de auto compleet uitbrandde. De auto zal door een berger moeten worden weggesleept.

De oorzaak van de brand is een technisch mankement.

112 Nunspeet

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Nunspeet lees je in onze categorie 112 Nieuws Nunspeet. Alle 112 alarmeringen uit Nunspeet kan je live volgen via 112 meldingen Nunspeet.

Locatie

112 Melding

15:50:12 26-02-23 P 1 BON-01 BR wegvervoer (Auto) Elburgerweg Nunspeet 061641 Brandweer Nunspeet (Blusploeg 1) NoordenOostGelderland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.