Logo 112Harderwijk

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 27 april 2023, 16:20

Auto slaat over de kop in het buitengebied van Nunspeet en raakt fietsers

Laatst bijgewerkt: donderdag 17:56 uur
NUNSPEET – In het buitengebied van Nunspeet is vanmiddag een ernstig ongeval gebeurd. Een automobilist heeft twee fietsers geraakt, een man en een vrouw. De man raakte ernstig gewond aan zijn been. Het ongeval gebeurde volgens P2000 omstreeks 13:25 uur op de Kolmansweg.

De auto zou twee bomen hebben geraakt en daarna over de kop zijn geslagen. Daarbij zijn de twee e-bikers geraakt. In de auto zaten een man en een vrouw. De brandweer heeft de auto moeten openknippen om de inzittenden uit het voertuig te halen.

Zowel de man en de vrouw die in de auto zaten als de fietsers zijn naar het ziekenhuis gebracht. In totaal zijn er vier gewonden. Volgens de politie zijn de verwondingen niet levensbedreigend. In eerste instantie werd een traumahelikopter opgeroepen, maar even later werd dit verzoek ingetrokken.

De weg is volledig afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Locatie

112 Melding

13:26:23 27-04-23 P 1 BON-101 HV weg letsel Kolmansweg Nunspeet 069191 061641 Brandweer Nunspeet (Bevelvoerder) NoordenOostGelderland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.