Logo 112Harderwijk

Redactie ongeval 2 reactie(s) di 20 december 2022, 5:18

Auto raakt van de Knardijk in Harderwijk en botst met hoge snelheid tegen geluidsscherm

HARDERWIJK – Een auto met twee inzittenden is maandagavond omstreeks 23:20 uur van de Knardijk N302 geraakt en vol tegen een geluidscherm gebotst. De auto uit de richting van de Rijksweg A28 en reden richting Zeewolde toen het mis ging.

Door onbekende oorzaak kwam de automobiliste in de middenberm terecht, kwam op de verkeerde weghelft en botsten met hoge snelheid tegen de geluidswal aan. De twee jonge inzittenden raakte wonderbaarlijk niet ernstig gewond, het ambulancepersoneel heeft beide slachtoffers behandeld aan hun verwondingen.

Een bergingsbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig afgesleept. Brokstukken lagen verspreid over het wegdek. Gedurende het ongeval werd één rijstrook afgesloten voor verkeer.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Locatie

112 Melding

23:24:02 19-12-22 Aanrijding letsel N302 Re - Knardijk 107,5 Harderwijk Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.