Logo 112Harderwijk

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 08 november 2023, 20:14

Aanrijding tussen personenauto en vrachtwagen op de Nijkerkerstraat in Putten

PUTTEN – Bij een ongeluk in Putten is woensdagavond een automobilist gewond geraakt. Het ongeluk vond plaats rond 18.45 uur op de Nijkerkerstraat, tussen Putten en Nijkerk.

Het betrof een botsing tussen een vrachtwagen en een personenauto. Eén van de voertuigen raakte hierbij van de weg.

Na de 112 melding van het ongeluk kwamen hulpdiensten massaal ter plaatse. Onder andere een werd traumahelikopter gealarmeerd. Helaas kon de traumahelikopter vanwege slechte weersomstandigheden niet opstijgen. De bemanning van de traumahelikopter heeft daarom de reis naar de plaats van het ongeluk met de auto moeten afleggen, zij werden onderweg afgemeld.

Als gevolg van het ongeval is de Nijkerkerstraat volledig afgesloten voor het verkeer. De chauffeur van de vrachtwagen wilde de weg op draaien vanaf een inrit, toen de personenauto op de trailer van de vrachtwagen botste.

De vrouw die zich in de personenauto bevond, is inmiddels in de ambulance en zal naar het ziekenhuis worden vervoerd voor verdere medische zorg.

112 Putten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Putten lees je in onze categorie 112 Nieuws Putten. Alle 112 alarmeringen uit Putten kan je live volgen via 112 meldingen Putten.

Locatie

112 Melding

18:57:52 08-11-23 P 1 BON-01 HV weg letsel Nijkerkerstraat Putten 069991 071131 Brandweer Noord en Oost-Gelderland (OVD Veluwe West) (Alarmcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Harderwijk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Harderwijk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.