Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 15:59:04 Hv Voertuig Letsel Steynlaan Oude Telgterweg Ermelo Prio Hoog Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
maandag 22 oktober 2018
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 21|10

ARNHEM - Vier mannen hebben zondagavond een tankstation aan het Kramersgildeplein in Arnhem overvallen. Het gaat om een gewapende overval. Een van de vier mannen heeft een opvallende rode jas aan.

 

Er is nog veel onbekend over de overval. De politie is bezig met een onderzoek. Ook roept de politie op om de personen niet zelf te benaderen, maar meteen de politie te bellen.

 

De politie is op dit moment in de weer rondom een nabijgelegen appartementencomplex. Of dat met de verdachten van doen heeft is onbekend.

GISTEREN 21|10

SCHERPENZEEL - Op de Dreef in Scherpenzeel is een auto zondagavond op een boom geklapt. De twee inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Van de auto is weinig over, vooral aan de voorkant is veel schade. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

 

De auto is zwaar beschadigd en is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

GISTEREN 21|10

TEUGE - Op vliegveld Teuge is zondag 21 oktober een parachutist zwaargewond geraakt na een val. De parachutist kreeg in de lucht een hartstilstand. Het slachtoffer viel in een weiland. Meerdere ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Hij is gereanimeerd en met een hartslag naar het ziekenhuis gebracht, vertelt de politie.

 

De parachutist sprong met een groep van zes naar beneden.

1/1

GISTEREN 21|10

GARDEREN - Restaurant de Bonte Koe in Garderen heeft op de traditionele Wildavond Luc Enting uitgenodigd om een en ander te vertellen over de door hem gemaakte film WILD, een geslaagde avond volgens de gasten!

 

Online Barneveld kreeg een uitnodiging om deze avond mee te maken en te proeven van de geweldige gerechten. Het was echt uitstekend georganiseerd! Kijk naar een filmimpressie van deze geslaagde avond.

GISTEREN 21|10

BARNEVELD - In de nacht van zaterdag op zondag 21 oktober is er ingebroken in auto's aan de Lentetuin en de Zomertuin in de Barneveldse wijk De Burgt. Hierbij is veel apparatuur gestolen uit de auto zoals te zien op de foto's.

 

Heeft u vannacht iets vreemds gehoord of misschien zelf wel wat op beeld? Laat het de politie weten via telefoonnummer 0900-8844.

 

Update

Vanuit een auto aan de Slangenburg in Barneveld is afgelopen nacht ook een autoradio gestolen.

GISTEREN 21|10

VEENENDAAL - In een serviceflat van Patrimonium Woonservice aan de Prins Bernhardlaan in Veenendaal is zondagmiddag even voor 16.30 uur brand ontstaan in één van de woningen. De rook trok door het gebouw, waarop besloten is om tot ontruiming van één vleugel over te gaan.

 

De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen en is bezig met het rookvrij maken van de gang en woning. Niemand raakte bij de brand gewond.

 

De oorzaak van de brand was plastic dat was gaan branden doordat het op een heet plaatje terecht was gekomen.

GISTEREN 21|10

BARNEVELD - In een woning aan de Koterweg heeft zondagmorgen een flinke brand gewoed in een schoorsteen. De brandweer rukte rond 09:10 uur uit met meerdere voertuigen.

 

Het vuur sloeg over en zat tussen de muur en de schoorsteen. De bovenverdieping liep fikse schade op en de brandweer heeft binnen veel moeten slopen. De bewoners wisten zichzelf in veiligheid te brengen en bleven ongedeerd. De brand trok veel bekijks doordat de naastgelegen kerk net aan zou gaan. De brandweer was rond 12:00 uur klaar met de werkzaamheden, stichting salvage is ter plaatse voor de schade afhandeling.

...

VRIJDAG 19|10

BARNEVELD - Op maandag 22 oktober begint de gemeente Barneveld met het aanbrengen van een riool in de Wikselaarseweg te Voorthuizen. Daarna wordt de weg opnieuw geasfalteerd. Het gaat om het gedeelte vanaf de kruising Strauslaan (inclusief de kruising) tot de Bakkersweg. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 14 december.

 

Volledige afsluiting

Er is een volledige wegafsluiting voor doorgaand verkeer met een omleiding via de Baron van Nagellstraat- Hoofdstraat en de Bakkersweg.

 

Fietsers kunnen er langs lopen

De wegafsluiting geldt ook voor doorgaand fietsverkeer, ...

DONDERDAG 18|10

LUNTEREN - Vandaag tekenden burgemeester Verhulst, Domus+ Batelaar en een vertegenwoordiging van de buurt een overeenkomst met afspraken over het terugdringen van de ervaren overlast van Domus+ Batelaar. Deze overeenkomst is de basis voor een nieuwe start met elkaar, waarbij het gezamenlijk prettig wonen in de buurt met rust, veiligheid en woongenot voor alle partijen voorop staat.

 

Overeenkomst

De afgelopen maanden is er door de partijen gewerkt aan betere afspraken hoe Domus+ Batelaar en de omwonenden in de wijk kunnen wonen als een goede buur. De gemeente Ede heeft hierbij ...