Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:51:31 Bon-inci-01 Brandgerucht Atrium Appartementen Cws Bachdreef Harderwijk 067231 Prio Middel Eenheid | TAS 7231 Harderwijk

TAS 7231 Harderwijk

zondag 22 juli 2018

WOENSDAG 13|09

Femmes pour Femmes Barneveld, organiseert op 2 oktober wederom een verwendag voor vrouwen met kanker

Een groep beauty professionals uit Barneveld heeft haar krachten gebundeld en biedt deze dag belangeloos aan voor vrouwen die in aanraking zijn gekomen met deze vreselijke ziekte

BARNEVELD - Op maandag 2 oktober organiseert Femmes pour Femmes wederom een verwendag voor vrouwen met kanker in het Schaffelaartheater.

 

Een groep beauty professionals uit Barneveld heeft haar krachten gebundeld en biedt deze dag belangeloos aan voor vrouwen die in aanraking zijn gekomen met deze vreselijke ziekte. Doel is om de dames een onbezorgde dag te geven, waar we ze weer laten stralen en vrouw laten zijn aldus de organisatie. Ook het Schaffelaartheater werkt hier belangeloos aan mee.

 

Ervaring leert dat deze dag zo vol zit, de behoefte is (helaas) groot. De vrouwen krijgen behandelingen aangeboden van bijvoorbeeld een schoonheidsspecialiste, kapster en een manicure, maar ook yoga en een creatieve workshop behoort tot de mogelijkheden.

 

Het gaat om een dag ontspanning en ervaringen delen met lotgenoten. We hebben voorgaande jaren ervaren dat dit als heel prettig ervaren wordt, even praten met iemand waar je je ervaring mee kunt delen. Tussen de behandelingen door krijgen de dames een heerlijke lunch aangeboden door Bistro Het Groene Pandje.

 

De dames worden 's morgens om 10.00 uur ontvangen met koffie en thee, hun eventuele begeleider is hier ook welkom, daarna begint het programma en gaat de begeleider naar huis.
Om 16.00 uur worden de stralende vrouwen opgehaald.

 

Deze dag is bedoeld voor vrouwen die met kanker te maken hebben gehad of nu nog hebben. Vrouwen uit de gemeente Barneveld mogen zich aanmelden voor 22 september a.s. Na aanmelden ontvangt de aanvrager een aanmeldformulier, voor algemene gegevens maar ook om aan te geven waar de organisatie rekening mee moet houden. Er is plaats voor maximaal 25 vrouwen.

 

Opgeven voor 22 september: femmespourfemmesgelderland@gmail.com

 

De organisatie heeft nog plaats voor een huidspecialist die gespecialiseerd is in huidadvies voor vrouwen die een chemokuur ondergaan en/of bestraald worden.
Ook is er behoefte aan een professional op het gebied van voeding.


Zet uw professionaliteit in voor vrouwen die getroffen zijn door kanker. 
Aanmelden voor 15 september via femmespourfemmesgelderland@gmail.com


Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Fonds 1845.

Foto's
1/2
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines