Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:35:31 (inci-11) Hv Stank/hinder (vreemde Lucht) Da Drogisterij Stationsstraat Ermelo... Prio Middel Eenheid | Brandweer Ermelo (Bevelvoerder)...
maandag 18 juni 2018

DINSDAG 27|06

Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten

Dus van het begin tot het eind van de middag spelen de orkesten voor de “Hij was maar een Clown” bokaal en ‘s-avonds spelen de orkesten in de kampioensklasse de sterren van de hemel voor de felbegeerde titel: Nationaal Kampioen Dweilorkesten 2017

VOORTHUIZEN - Traditiegetrouw wordt op de eerste zaterdag van juli het Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten gehouden in het centrum van Voorthuizen. Ook in 2017 de oude vertrouwde opzet van een middag- en een van avond vol met Dweilorkesten.

 

Dus van het begin tot het eind van de middag spelen de orkesten voor de “Hij was maar een Clown” bokaal en ‘s-avonds spelen de orkesten in de kampioensklasse de sterren van de hemel voor de felbegeerde titel: Nationaal Kampioen Dweilorkesten 2017.

 

In het avondprogramma treden dit jaar maar liefst 2 artiesten op, voor de bezoekers die jong (van geest) zijn komt “De Snollebollekes” en voor de bezoekers die een wat rustiger genre aanspreekt is er Henk Wijngaard.

 

Voor meer informatie: www.nationaalkampioenschapdweilorkesten.com

Locatie
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie