Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:35:31 (inci-11) Hv Stank/hinder (vreemde Lucht) Da Drogisterij Stationsstraat Ermelo... Prio Middel Eenheid | Brandweer Ermelo (Bevelvoerder)...
maandag 18 juni 2018

DINSDAG 11|04

Ingezonden getuigen oproep straatroof

Ik draai mijzelf om en zie op 5 meter afstand, 3 mannen in donkere kleding naar mij toe komen

HARDERWIJK - Zaterdag omstreeks 01:30 uur liep ik vanuit de binnenstad van Harderwijk naar mijn woning in Ermelo. Aangezien mijn batterij leeg was van mij toestel kon ik helaas niemand meer bereiken dus moest ik gaan lopen.

 

Op een gegeven moment loop ik bij de skatebaan aan de Parkweg in Harderwijk en hoor ik achter mij geluid, ik draai mijzelf om en zie op 5 meter afstand, 3 mannen in donkere kleding naar mij toe komen. Eén van die mannen gaat meteen aan de andere kant van mij staan waardoor ik niet weg kan komen. Vervolgens vroeg de man om kostbare spullen die ik aan hem moest afgeven. Mijn Horloge, sigaretten en aansteker, Koningscobra ketting en geld €180 zijn hierbij van mij afgenomen / gestolen.

 

Kort daarna verdwenen deze 3 personen de kant op van de Rabobank waarna ik mijn weg naar huis ben vervolgd.

 

Ik roep mensen op die mogelijk tussen 01:30 - 02:00 uur 3 mannen hebben zien lopen met zwarte capuchon op, waarvan 1 met witte sportschoenen en lichte sokken. Ik schat dat ze rond de 20/21 jaar waren, 1.75 Lang, lichtgetinte huidskleur, spraken Marokkaans /Nederlands. Horloge merk: Forsining, Koningscobra ketting : Silver, €230, Geldbedrag van €180.

 

Mocht u iets aangeboden krijgen of iets merken gelieve contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Auteur: Gerwin
Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie