Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:00:27 Bon-inci-04 Br Buiten Prins Frederik Hendriklaan Harderwijk 067231 Prio Middel Eenheid | Brandweer Harderwijk (Hierden) (Bevelvoerder)...
maandag 15 oktober 2018
TOP NIEUWS

VANDAAG 15|10

KOOTWIJKERBROEK - Een automobiliste onder invloed van drank heeft in de nacht van zondag op maandag, net na middernacht, een ravage veroorzaakt op de Veluweweg in Kootwijkerbroek.

 

De 29-jarige vrouw uit Ermelo kwam vanuit de richting van Stroe toen ze van de weg raakte en zeker 5 paaltjes uit de grond reed. De auto kwam enkele tientallen meters verderop tot stilstand.

 

Een ambulance kwam ter plaatse om de bestuurster na te kijken, maar ze bleek ongedeerd te zijn gebleven. Ook een passagier raakte niet gewond bij het ongeval. De vrouw blies 715 ugl en is door de politie ...

GISTEREN 14|10

PUTTEN - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Voorthuizerstraat zijn zondagmorgen rond 05.20 uur 7 inzittenden van een personenauto gewond geraakt, daarvan vijf ernstig. De auto kwam vanuit de richting Voorthuizen en reed tegen een boom. De hulpverleningsdiensten politie, ambulancedienst en brandweer rukten massaal uit en ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Alle 7 personen, vier vrouwen en drie mannen, zijn afkomstig uit Polen.

 

Ten minste één persoon bleek bekneld te zitten in het voertuig en is door brandweerlieden bevrijd. In totaal zaten er 7 personen in het ...

1/1

VRIJDAG 12|10

HARDERWIJK - Vrijdagmorgen zijn op de honden uitlaatplaats onder het tunneltje bij de Vondellaan diverse sponzen aangetroffen. De politie waarschuwt hondenbezitters voor het gevaarlijke goedje.

 

Honden die de spons aanzien voor eten, kunnen stikken wanneer ze de spons binnenkrijgen. Eenmaal in de buik zet de gebakken spons namelijk uit. De sponzen zouden het werk kunnen zijn van een dierenhater.

 

Let op uw hond, ook bij andere uitlaatplaatsen. Delen is fijn voor iedereen!

1/1

VRIJDAG 12|10

Een verkeers- of bedrijfsongeval, een medische fout of een gebrekkig product. Het kan allemaal leiden tot (blijvende) schade en daarmee iemands leven enorm beïnvloeden. In een aantal van deze gevallen is het mogelijk om deze geestelijke of lichamelijke schade te verhalen op de veroorzakende partij.

 

Heb je daar nu of een aantal jaren geleden mee te maken gehad, of ken je iemand die er mee in aanraking is gekomen, dan is het mogelijk hier vragen over aan ons te stellen. Stel je vraag vrijblijvend en laat je telefoonnummer achter zodat we contact kunnen opnemen.

 

We ...

1/1

DONDERDAG 11|10

HARDERWIJK - Weet jij van wie deze telefoon is? De politie heeft het vermoeden dat deze telefoon van diefstal afkomstig is en komen daarom graag met de eigenaar in contact.

 

In het kader van het onderzoek doen we nog even geen uitspraak over het merk, type en kleur van het toestel. Het hoesje is redelijk opvallend en er zat een briefje aan de binnenzijde.

 

Ben jij jouw telefoon kwijt of weet je van wie deze telefoon kan zijn? Laat het de politie dan weten via 0900-8844.

DONDERDAG 11|10

AMERSFOORT - Op donderdag 4 oktober 2018 omstreeks 06:35 uur heeft er een verkeersconflict plaats gevonden op de A28 tussen Den Dolder en Amersfoort. Hierbij is er een voorwerp tegen iemands auto gegooid terwijl men met 130 km/h over de druk bereden snelweg reed.

 

De verdachte is aangehouden, maar de politie mist nog het bewijs dat kan aantonen of de verdachte het wel of niet heeft gedaan. Daarom de oproep: wie was die bewuste donderdag op de A28 en heeft iets gezien dat hiermee te maken heeft?! Het conflict is geweest op de rijbaan richting Amersfoort, komende uit de richting van Den ...

VRIJDAG 05|10

HARDERWIJK - In verband met een lopend onderzoek is de politie op zoek naar een man die gebruik maakt van een donkerkleurige scooter met een zelfgemaakte, hoge, vierkante kar erachter. Mogelijk dat deze man uit Harderwijk komt.

 

Heb jij misschien een idee wie dit kan zijn, dan komt de politie graag in contact met jou. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844.

Agenda

Woensdag 14 november

09:30
Arnhem

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Hoe bescherm jij je tegen de zon?
Aantal stemmen:
  1052
32%
  Zonnebrand

7%
  Hoed / pet

18%
  Zonnebrand en hoed / pet

43%
  Ik gebruik niets

HARDERWIJK 24Webvertising